Tuinhout palen

Filters
23 ProductenPagina 1 van 2

Tuinhout palen van diverse materialen

Door een groot assortiment tuinpalen op voorraad kunnen we verschillende houtsoorten snel leveren. U vindt bij ons alleen A kwaliteit hout, als wij de kwaliteit niet kunnen waarborgen kopen wij het hout niet in. Elke houtsoort heeft verschillende voor- en nadelen. Hieronder zetten we kort de verschillende soorten hout uit elkaar. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. We zetten onze ervaring graag in om u te voorzien van een deskundig advies.

Hardhouten palen voor in de tuin

Hardhouten palen zijn sterk en duurzaam. Het hout heeft een goede weerstand tegen verschillende invloeden waar het hout buiten bloot aan staat. Hierdoor heeft een hardhouten tuinpaal een lange levensduur. U heeft dus lang plezier van een hardhouten tuinpaal, dit type past goed bij verschillende projecten. Het hout heeft ook een mooie warme kleur die goed past in veel tuinen.

Het nadeel is dat het hout onderhouden moet worden en duurder is dan andere type tuinpalen die in ons assortiment staan.

Douglas palen voor in de tuin

Naast een hardhouten tuinpaal hebben wij ook Douglas palen in ons assortiment. Douglas is een populaire houtsoort. Tuinpalen van Douglas hout hebben net als hardhouten palen een goede weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en invloeden buiten en gaat lang mee. Wel is de sterkte en levensduur bij een hardhouten tuinpaal beter. Douglas is daarentegen een voordeligere optie met een mooie natuurlijke uitstraling.

Grenen palen

Grenen palen voor in de tuin zijn net als Douglas een populaire keuze. Dat komt vooral door de betaalbaarheid van grenen hout. Het is een voordelige optie voor tuinpalen. Het hout is ook nog eens makkelijk te bewerken. Wel is de duurzaamheid minder dan bij houtsoorten als Douglas en hardhout.

Vuren palen

Vuren houten is net als grenen hout een voordelige optie voor tuinhout. Vuren palen zijn betaalbaar en gemakkelijk te bewerken. Wel is het hout minder duurzaam als andere houtsoorten zoals Douglas- en hardhouten palen.

Weet u niet precies welke houtsoort voor uw project het beste is? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Houten palen voor verschillende doeleinden

Houten palen kunnen op veel manieren worden gebruikt bij projecten in de tuin. Bijvoorbeeld wanneer u een pergola, een hekwerk, een schutting of een overkapping gaat bouwen. Bij veel projecten in de tuin zijn houten tuinpalen een onderdeel van de constructie. Lees u wel van tevoren altijd goed in welke soort en welke dikte hout u nodig heeft voor uw project. Er zijn veel verschillende houten palen die geschikt zijn voor projecten in de tuin. Welke in uw situatie geschikt is hangt van het project af.

Zo vindt u bij ons naast vierkante palen ook ronde palen, geschikt voor (kleine) hekwerken of om naast boompjes als ondersteuning te plaatsen.

Online tuinpalen en ander tuinhout kopen

Bij Houthandel Dronten kunt u eenvoudig, snel en veilig tuinpalen kopen. In ons ruime assortiment zijn veel verschillende soorten houten palen opgenomen zodat de juiste soort er bijna altijd tussen zit. Mocht u een ander type, dikte of lengte nodig hebben neem dan contact op. We kunnen dan bekijken of we bijvoorbeeld langere tuinpalen kunnen leveren indien nodig. We denken graag mee!

Voorbehandelde tuinpalen

In ons assortiment zijn verschillende voorbehandelde houten palen te vinden. Deze zijn al geïmpregneerd. Geïmpregneerde palen zijn beter bestand is tegen verschillende invloeden. Hierdoor gaat het hout ook langer mee. Wanneer het hout is geïmpregneerd ziet u dit in de titel of de omschrijving van het product terug.

Waarom Houthandeldronten.nl?

Het bestellen bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.
  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.
  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.
  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.
  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.
  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.