Douglas planken in verschillende maten en profielen

Filters
18 ProductenPagina 1 van 2

Douglas planken kopen?

Bij Houthandel Dronten vindt u een groot assortiment douglas planken. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen. We hebben een groot assortiment met verschillende types douglas houten planken. Denk bijvoorbeeld aan onbehandeld douglas hout, geschaafde douglas planken, douglas zweeds rabat of geïmpregneerde douglas planken. Weet u niet zeker welke planken u het beste kunt gebruiken voor uw project? Bel of mail ons dan met uw vraag! We hebben al veel ervaring in de branche en kunnen u voorzien van een goed advies. Zo weet u zeker dat u het juiste hout besteld voor uw project.

Toepassingen van Douglas hout

Douglas houten planken zijn te gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Door de mooie warme uitstraling en de duurzaamheid wordt dit type hout voor veel gebruikt. Zo zijn douglas planken geschikt in projecten in en rondom tuinen zoals kapschuren, overkappingen, veranda's of schuttingen. U kunt het Douglas hout dus voor veel verschillende projecten gebruiken. Douglas planken hebben een lange levensduur. Wilt u weten wat het beste geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben al jaren ervaring in de branche en voorzien u graag van advies.

Groot assortiment douglas planken

Bent u op zoek naar douglas planken, vlonderplanken, potdekselplanken of rechte planken? We hebben veel verschillende soorten douglas planken in ons assortiment.

Ook wanneer u op zoek bent naar een geschaafde douglas plank, wij hebben verschillende geschaafde planken in ons assortiment. Heeft u nog vragen over geschaafd hout? Neem dan gerust contact op.

Douglas vellingdelen

We hebben verschillende douglas vellingdelen in ons assortiment. Deze planken kun je makkelijk in elkaar schuiven. Dit kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld schuttingen, gevelbekleding, vloeren, luiken, dakbeschot en nog veel meer. Het geeft een stevige constructie.

Douglas vlonderplanken

Ook voor Douglas vlonderplanken zit u goed bij houthandel Dronten. Vlonderplanken zijn geschikt voor het maken van een terras in de tuin. Ook is het geschikt voor het plaatsen onder een veranda of overkapping. Wij kunnen deze planken leveren in 300 cm of 400 cm.

Zwart geïmpregneerd douglas planken

Zwart geïmpregneerde douglas planken kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De zwarte douglas liplas planken zijn bijvoorbeeld geschikt voor dakbeschot of wandbekleding. Daarnaast hebben we ook nog douglas planken van 22x200mm in ons assortiment. Die kunnen we leveren in drie, vier of vijf meter uitvoeringen.

Douglas planken met liplas profiel

Douglas planken met liplas profiel zijn geschikt om te gebruiken voor wandbekleding of dakbeschot. We hebben zowel normale als zwart geïmpregneerde varianten in ons assortiment. Deze kunnen we leveren in verschillende maten.

Douglas planken met blokhutprofiel

Douglas houten planken met een blokhutprofiel zijn gemaakt voor wanden voor bijvoorbeeld een schuur, overkapping of schutting. De planken zijn stevig op elkaar te stapelen. Hierbij krijgt u een mooi en dicht geheel. Deze planken kunnen wij leveren in een lengte van vier of vijf meter.

Fijnbezaagde Douglas planken

We hebben verschillende lengtes fijnbezaagde Douglas planken in ons assortiment. Leverbaar in lengtes tot wel vijf meter. Deze planken hebben een wat ruwer oppervlakte. Wel is fijnbezaagd minder ruw en splinterig dan bezaagd hout. Het is ideaal te gebruiken voor schuttingen of als wand.

Wij bezorgen douglas planken in heel Nederland

We bezorgen het bestelde douglas planken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de douglas planken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.