Houten tuin balken

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

HOUTEN BALKEN VOOR IN DE TUIN KOPEN?

Wij hebben verschillende balken voor in de tuin in ons assortiment. De vuren- en grenen houten balken zijn geïmpregneerd waardoor ze een langere levensduur hebben. Dat maakt deze balken goed geschikt voor verschillende projecten in de tuin. De hardhouten balken zijn van zichzelf al zeer geschikt voor buitengebruik en bestand tegen de weersinvloeden. Elke houtsoort heeft eigen voor- en nadelen wat ze geschikt maakt voor projecten.

Producten met verschillende maten en afmetingen

U vindt ook verschillende lengtes en maten in ons assortiment zodat er altijd een goede soort voor u tussenzit. Zit de juiste maat of het juiste product er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen waar nodig ook bekijken of we aan de door u gewenste producten of vergelijkbare producten kunnen komen.

Eigen platenzaag

Ook beschikken wij over een platenzaag waarmee we het hout in de juiste specificaties kunnen zagen, dit kunt u gerust aangeven bij de opmerkingen bij het plaatsen van een bestelling.

Bestel eenvoudig tuinbalken

Bestel eenvoudig de gewenste producten. U kunt wanneer u weet welke producten u wilt kopen deze eenvoudig in uw winkelwagen klikken zodat u de prijs kunt zien. Vervolgens kunt u snel en veilig afrekenen, tijdens het afrekenen kunt u de gewenste verzendmethode invullen de de bijbehorende verzendkosten te zien. Deze zijn gereduceerd voor dorpen en steden in de buurt van Dronten. Daarbuiten leveren wij voor 85 euro of gratis vanaf 1500 euro bestelwaarde. Ook kunt u uw order nog controleren, zo weet u zeker dat u het juiste besteld. Plaats dus eenvoudig uw bestelling.

Levering uit eigen voorraad

Doordat we het hout op eigen voorraad hebben kunnen we uw bestelling snel afleveren. De levertijd is al vanaf enkele dagen. Onze chauffeur levert door heel Nederland. U kunt er ook voor kiezen om het materiaal af te halen in Dronten.

VERSCHILLENDE TYPES HOUTEN BALKEN VOOR IN DE TUIN

Bij ons vindt u zowel grenen-, vuren-, douglas- als hardhouten balken. Wat de beste keuze voor uw project is hangt af van waarvoor u de balk precies wil gebruiken. Mocht u hier nog advies in willen neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Voor al uw tuinhout

Bent u op zoek naar ander tuinhout? Bijvoorbeeld vlonderplanken, schuttingplanken of ander timmerhout? Ook die artikelen vindt u in ons assortiment. Wij zijn een totaal leverancier voor hout en bouwmaterialen.

WIJ BEZORGEN HOUTEN BALKEN VOOR IN DE TUIN IN HEEL NEDERLAND

We bezorgen het bestelde balken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de Douglas balken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.