Gevelbekleding rabat

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar houten rabatdelen voor de gevel? Bekijk hieronder verschillende opties rabatdelen. Leverbaar uit voorraad dus snel in huis! Neem bij vragen gerust contact op.

Bestel gemakkelijk in onze webshop

Bestel uw rabat gevelbekleding gemakkelijk in onze webshop. Kies eenvoudig de gewenste materialen uit ons assortiment en reken uw bestelling eenvoudig af. U kunt gelijk online betalen of kiezen om dit bij de aflevering te doen. Doordat wij het meeste hout op voorraad hebben liggen kunnen wij snel leveren. U kunt daarbij ook een voorkeursdag voor levering aangeven, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

Verschillende soorten rabat

U vindt bij ons verschillende soorten rabat hout voor op uw gevel.

Meranti rabat

Meranti hout is een houtsoort die afkomstig uit Zuidoost-Azië, voornamelijk uit Maleisië en Indonesië. Deze stevige houtsoort heeft een lange levensduur en is daardoor geschikt voor de bekleding van uw gevel. Het hout heeft een overhangend rabat profiel en is geschaafd. Met dit type rabat gevelbekleding bent u verzekerd van kwalitatief goed en sterk hout dat lang meegaat en een mooie uitstraling aan uw woning geeft.

Western Red Cedar rabat

Red Cedar is een naaldhoutsoort die afkomstig is uit Noord-Amerika en Canada. Deze duurzame houtsoort met een mooie structuur is uitermate geschikt als rabat gevelbekleding. Het hout is bestand tegen schimmels en insecten waardoor het lang meegaat als bekleding voor uw gevel.

Krijg persoonlijk advies

We hebben veel verschillende soorten gevelbekleding in ons assortiment. Weet u niet helemaal zeker welke soort het beste is voor uw gevel? Neem dan contact met ons op. We werken al jaren in de branche en kunnen u voorzien van een goed advies met de bijbehorende voor- en nadelen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw project. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon en de mail. We staan u graag te woord.

Houten rabatdelen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten rabatdelen. Bijvoorbeeld van grenen, Douglas of vuren hout. Elk houtsoort heeft eigen voor- en nadelen, heeft u daar vragen over? Neem dan gerust contact op. We hebben al lang ervaring in de houtbranche en kunnen u voorzien van een goed advies.

Groot assortiment rabat gevelbekleding

Op onze website vindt u een groot aanbod rabatdelen. Naast verschillende douglas rabatdelen vindt u ook andere diverse soorten vuren, grenen en andere soorten rabatdelen. Bijvoorbeeld zweedse rabatdelen

Zoekt u een ander type? Neem dan gerust contact op, we bekijken dan of we daaraan kunnen komen.

Geïmpregneerde rabatdelen

Verschillende types in ons assortiment zijn geïmpregneerd. Dit wordt aangegeven in de titel of de producttekst van de betreffende producten. Houten gevelbekleding dat is geimpregneerd kan beter tegen de weersinvloeden en heeft een lange levensduur. U kunt door de langere levensduur langer genieten van het hout. Ook bij thermisch gemodificeerd hout kunt u profiteren van een langere levensduur. Het zweeds rabat blijft dan door het verhitten van het hout langer goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Zwart gespoten rabatdelen

Wij hebben ook verschillende zwarte rabatdelen. Bij geïmpregneerde planken wordt het per vracht zwart gemaakt. Bij gecoat wordt dit per plank gespoten. De verflaag is daardoor bij gecoat van betere kwaliteit en zal ook langer netjes blijven, hierdoor heeft de zwarte kleur een lange levensduur. Bij geïmpregneerd hout kan de kleur van de zwarte rabatdelen na een aantal jaar iets minder worden en kan de houtnerf daardoor zichtbaar worden.

Houten gevelbekleding geleverd door heel Nederland

Wij kunnen gevelbekleding leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.