Douglas regels in diverse afmetingen

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Douglas regels voor diverse bouwprojecten

Ontdek de veelzijdigheid van Douglas houten regels bij Houthandel Dronten. Of je nu bezig bent met het afwerken of verstevigen van bouwprojecten, onze Douglas regels zijn de ideale keuze. Selecteer het formaat en de gewenste afwerking voor jouw project.

Toepassingen van Douglas houten regels

Bij de aanleg van een terras dienen Douglas regels uitstekend als fundering, maar ze zijn ook geschikt voor het creëren van scheidingswanden. Douglas hout staat bekend om zijn stevigheid, esthetische uitstraling en lange levensduur van 10 tot 15 jaar, waardoor het ideaal is voor diverse projecten. Bij Houthandel Dronten bieden we een assortiment Douglas regels in verschillende formaten en twee varianten: geschaafd of fijnbezaagd. 

De voordelen van Douglas hout

Onze Douglas regels worden vervaardigd uit een van de hardste naaldhoutsoorten in Europa, met een prachtige roodbruine kleur en robuuste eigenschappen. Of je nu een veranda, overkapping, schuurtje of interieurproject wilt realiseren, Douglas hout is de juiste keuze. Onbehandeld gebruikt, zal het hout in de loop der tijd vergrijzen, wat geen invloed heeft op de levensduur. Voor wie liever geen vergrijzing ziet, bieden we de optie om het hout te behandelen met beits of verf. Houd er rekening mee dat geschaafde Douglas regels meer geschikt zijn voor beitsen dan fijnbezaagde regels.

Douglas regels in diverse maten

Met verschillende maten beschikbaar, waaronder de veelgebruikte Douglas regel 50x75 en 50x100mm, bieden we oplossingen voor diverse bouwprojecten. De keuze tussen geschaafd en fijnbezaagd hout geeft je de mogelijkheid om de gewenste uitstraling te bereiken. Voor specifieke projecten buiten ons standaard assortiment leveren we ook maatwerk. Ontvang de Douglas regels, palen en andere bouwmaterialen op de maat die jouw project vereist. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te assisteren bij het verwezenlijken van je bouwplannen.