Multiplex platen

Filters
13 ProductenPagina 1 van 2

Wij bezorgen multiplex platen in heel Nederland

We bezorgen de bestelde multiplex platen door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de panelen zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Vragen over Multiplex plaatmateriaal?

Heeft u nog vragen over ons assortiment multiplex? Bijvoorbeeld over watervast verlijmd of watervast multiplex? Neem dan gerust contact met on op. Ook is het mogelijk om contact op te nemen als u een product in ons assortiment multiplex mist. Bijvoorbeeld hardhouten multiplex of berken multiplex. Dan kunnen wij bekijken of we hier voor u aan kunnen komen. Neem daarvoor gerust contact op.

Multiplex platen bestellen?

Multiplex platen zijn samengesteld uit meerdere lagen hout. Deze lagen zijn met lijm aan elkaar verlijmd. Hierdoor is het hout sterk en duurzaam. De lagen waarmee het hout is samengesteld kunnen verschillen, hierdoor zijn er verschillende soorten multiplex platen. Afhankelijk van de samenstelling zijn de platen geschikt voor verschillende toepassingen. Zoals multiplex voor binnen gebruik. In ons assortiment vindt u de volgende soorten.

Populieren multiplex

Populieren multiplex bestaat uit verschillende lagen populierenhout. Deze lichtgewicht platen zijn sterk en daarmee goed geschikt voor projecten binnenshuis zoals het maken van wanden of meubels. In ons assortiment vindt u gegronde populieren multiplex platen van 9mm, 12mm en 15mm dikte. Deze zijn tweezijdig wit gegrond.

Betonplex Chinees populier

Betonplex, of beton multiplex, van Chinees populier wordt veel gebruikt voor buitentoepassingen. Bijvoorbeeld voor aanhangers of bedrijfswagens. Wij kunnen de betonplex platen leveren met een dikte van 18mm.

Multiplex hardhout

Multiplex van hardhout is opgebouwd uit verschillende lagen hardhout. Wij kunnen deze platen leveren in de volgende diktes: 5.5mm, 9mm en 18mm.

Okoume multiplex

Okoume is een houtsoort die afkomstig is uit het westen van Afrika. Deze platen zijn uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Het hout een relatief laag gewicht. We hebben zowel gegronde als ongegronde okoumé multiplex platen in ons assortiment. Qua dikte hebben wij zowel een 18mm als een 40mm variant.

Alustabiel okoume multiplex

LinoDoor Okoumé Alu is een kwaliteits deurplaat die speciaal is opgebouwd uit door en door Okoumé voorzien van twee aluminium binnenlagen. De aluminium lagen fungeren als dampscherm, waardoor de plaat stabiel en vlak blijft. LinoDoor is speciaal ontwikkeld voor het fabriceren van buitendeuren waaraan hoge eisen worden gesteld.

Scherp geprijsde multiplex platen

Bij Houthandel Dronten vindt u veel verschillende soorten multiplex platen voor een scherpe prijs. De platen kunnen wij leveren uit eigen voorraad waardoor u niet lang hoeft te wachten tot het binnen is. U kunt zowel enkele platen als hele bundels bestellen.

Wij hebben de beschikking over een platenzaag zodat wij de platen recht op de door u gewenste maat kunnen zagen. Zo kunt u het plaatmateriaal perfect op maat bestellen en weet u zeker dat u snel verder kunt met uw klus. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Plaatmateriaal op maat gezaagd

Wij hebben de beschikking over een platenzaag zodat wij de platen recht op de door u gewenste maat kunnen zagen. Zo kunt u het plaatmateriaal perfect op maat bestellen en weet u zeker dat u snel verder kunt met uw klus. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Waarom Houthandeldronten.nl?

Platen van multiplex kopen? Een multiplex plaat bestellen bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.
  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.
  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.
  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.
  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.
  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.