Grenenhout kopen?

Grenenhout is door de goede beschikbaarheid een veelgebruikte houtsoort voor verschillende projecten. Doordat het hout goed bewerkbaar is wordt het ook voor veel verschillende projecten gebruikt. Nadat het is geïmpregneerd kan grenenhout ook goed buiten gebruikt worden. Het hout heeft een geelachtige kleur.

We hebben een groot assortiment grenenhout bij houthandeldronten. Van planken, balken en palen tot hele schuttingdelen. Zo kunt u voor al uw wensen omtrent Grenen hout terecht bij ons. Weet u niet precies wat u allemaal nodig heeft? Neem dan gerust contact op, we hebben al jaren ervaring in de branche en kunnen u helpen met een advies op maat.

Verschillende soorten grenenhout

We hebben veel verschillende soorten grenenhout in ons assortiment. Veel hiervan hebben we altijd op voorraad liggen. Zodat de levering zo snel mogelijk kan gebeuren. We hebben zowel fijnbezaagd als geschaafd grenen hout in ons assortiment.

Grenen balken

In ons assortiment vindt u twee verschillende maten balken van grenenhout. We hebben 45x70 en 45x145 in ons assortiment. Beide soorten zijn geimpregneerden daardoor geschikt voor buitengebruik.

Grenen planken

We hebben verschillende soorten planken van grenenhout die u kunt kopen. U kunt bij ons terecht voor zweeds rabat, schuttingplanken, vlonderplanken en afdekkappen van grenenhout. Zowel de schuttingplanken als het rabat hout hebben wij ook in een zwart gespoten of geïmpregneerde variant.

Grenen palen

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende maten en soorten palen van grenenhout. De palen zijn allemaal geimpregneerd en verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Hierdoor zit er bijna altijd een geschikte variant tussen.

Grenen schutting schermen

Schuttingschermen van grenenhout kunt u ook kopen bij ons. We hebben verschillende soorten en kleuren in ons assortiment. Ook in het aantal planken van het scherm heeft u verschillende opties.

Grenen plinten

Ook hebben we verschillende plinten van grenenhout in ons assortiment. Die vindt u op onze plinten pagina samen met de plinten van andere houtsoorten.

Grenen plankendeuren of grenen kozijnen

Op zoek naar een deur of kozijn van grenenhout? Die vindt u op onze kozijnen, deuren en kozijnhout pagina samen met de plinten van andere houtsoorten.

Grenen tuinhout kopen

Ook voor grenen tuinhout zit u goed bij Houthandel Dronten. We hebben een groot aanbod tuinhout van grenen. Bijvoorbeeld palen, schutting planken of complete schuttingdelen van grenen hout. Bestel het tuinhout gemakkelijk en veilig online op onze website.

Grenenhout online kopen

Bij ons kunt u gemakkelijk grenenhout online bestellen. Kies eenvoudig de gewenste producten uit op onze website. Daarna kunt u gemakkelijk afrekenen en betalen. (u kunt ook bij levering betalen indien gewenst) Bij het opmerkingen veld kunt u een gewenste leverdatum meegeven, wij proberen daar dan rekening mee te houden. U krijgt van ons een dag voor levering bericht met het dagdeel dat u ons kan verwachten. U bent ook van harte welkom om uw order zelf af te halen in Dronten. We sturen u dan bericht wanneer de order klaar staat om af te halen.

Wij bezorgen grenenhout in heel Nederland

We bezorgen het bestelde grenenhout door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.