Grenen balken

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

GOEDKOPE LEVERING VAN GRENEN BALKEN DOOR HEEL NEDERLAND

Wij leveren Grenen balken in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Grenen balk op maat?

Heeft u een grenen balk of planken op maat nodig? Wij kunnen het materiaal op maat zagen zodat de balk op precies de gewenste kopmaat is gezaagd. Neem hiervoor contact op of geef het als opmerking door bij het bestellen.

Grenen balken voor een scherpe prijs

In ons assortiment vindt u verschillende soorten grenen hout waaronder grenen balken en grenen planken. Naast grenen bieden wij verschillende andere houten balken zoals vuren balken of douglas balken. Voor de verschillende houtsoorten zoals vurenhout en grenenhout balken bieden wij scherpe prijzen.

Naast de scherpe prijzen zorgen wij ook voor een snelle levering van uw producten. Stop de producten eenvoudig in uw winkelwagen en reken veilig af. Tijdens het afrekenen kunt u eenvoudig aangeven wat uw voorkeur is voor de levering van de grenen balken. Daar kunnen wij dan rekening mee houden. Zo heeft u de grenen balken precies op het juiste moment geleverd om uw project te realiseren.

De voordelen van grenenhout

Grenen is een houtsoort die verschillende voordelen heeft:

  • Grenenhout is relatief betaalbaar, waardoor het een aantrekkelijke keuze is.
  • Grenen hout is eenvoudig te bewerken, wat handig kan zijn bij het verwerken.
  • Grenen is over het algemeen duurzaam. Door het goed te impregneren en te onderhouden, kan het een lange levensduur hebben. De grenen balken in ons assortiment zijn geïmpregneerd. Wij verkopen op het moment geen onbehandeld grenen balken.

Grenen balken voor verschillende toepassingen

Balken van grenenhout kunnen voor veel verschillende zaken worden gebruikt. Het kan als constructiehout worden gebruikt bij verschillende constructies. Maar ook in een overkapping, een veranda, een carport of in de bouw. De balken van grenen hout zijn eenvoudig in de afwerking en kunnen bij veel projecten worden toegepast. Wij bieden verschillende lengtes voor de balk. U kunt dit per product eenvoudig zien.

Naast grenen balken kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten houten balken:

Waarom Houthandel Dronten voor grenen balken?

Het bestellen van grenen houten balken bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste balken uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde balken snel leveren tegen een scherpe prijs.
  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we in zetten om alleen kwalitatief goede grenenhout balken te kopen. Hierdoor weet u zeker dat de balken van hoge kwaliteit is.
  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.
  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.
  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.
  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.

Heeft u nog specifieke vragen, bijvoorbeeld welke balken zijn geschaafd? Neem dan gerust contact met ons op! We staan u graag te woord.