Grenen palen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Scherp geprijsde palen van grenen hout

Wij bieden verschillende formaten grenen palen aan tegen scherpe prijzen. Het hout komt alleen bij ons in het assortiment wanneer wij zeker zijn van de kwaliteit van het hout, door jarenlange ervaring in de branche kunnen wij dit goed inschatten. U bent dus verzekerd van kwalitatief goed hout tegen een scherpe prijs.

Verschillende afmetingen palen van grenenhout

De grenenhout palen bieden wij aan in verschillende formaten. U kunt bij ons terecht voor 45x70, 68x68 en 88x88 in verschillende lengtes. De lengtes per product kunt u zien bij het specifieke product op de pagina.

Wij leveren de Grenen palen door heel Nederland

Wij kunnen uw bestelling in heel Nederland afleveren. Rondom Dronten leveren we tegen gereduceerde tarieven. Indien gewenst kunt u uw order ook komen afhalen in onze vestiging in Dronten.

Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.