Douglas Zweeds rabat in diverse maten

Filters
16 ProductenPagina 1 van 2

Douglas Zweeds rabat hout kopen?

Op zoek naar Zweeds rabat hout? Bij Houthandeldronten.nl vindt u een groot aanbod Douglas hout. Wij hebben verschillende soorten en maten Douglas rabat hout van hoge kwaliteit in ons assortiment, dit type hout wordt ook wel potdekselplanken genoemd. Dit leveren wij tegen scherpe prijzen.

Levering uit eigen voorraad

Veel Zweeds rabat kunnen wij leveren uit eigen voorraad waardoor u er niet lang op hoeft te wachten. Bestel de Douglas Zweeds rabatdelen eenvoudig en snel via onze website.

Mist u producten?

Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben niet al onze producten op de website staan en kunnen voor u een offerte op maat maken van de door u gewenste producten.

Waarom Douglas hout voor rabatdelen

Douglas hout komt uit Noordwest-Europa. Het is een van de hardste Europese houtsoorten en dat maakt het erg geschikt voor gebruik in tuinprojecten zoals schuttingen en veranda's of voor gevelbekleding. Douglas is goed bestand tegen de invloeden van het weer en heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Door het hout te behandelen is er zelfs een langere levensduur mogelijk.

Het hout heeft verder een mooie, warme en rustieke uitstraling. Het geeft daardoor een mooie uitstraling aan schuttingplanken, veranda's of aan uw huis als gevelbekleding. Naast rabatdelen vindt u bij ons ook balken, palen, planken en nog veel meer douglashout.

Hoge kwaliteit Douglas Zweeds rabat voor scherpe prijzen

We bieden het rabat hout aan voor scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed oog voor kwalitatief goed hout. Wanneer wij twijfelen over de kwaliteit zullen wij het hout niet aanbieden. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goed en voordelig Douglas Zweeds rabat hout. Wilt u de potdekselplanken liever eerst zien? Kom dan gerust langs bij onze vestiging aan de hunze 3 in Dronten. Dan kunt u het hout bekijken en indien gewenst advies krijgen.

Vele toepassingen voor Douglas Zweeds rabat

Douglas rabat hout kan worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. De potdekselplanken zijn erg populair om te gebruiken in tuinhuizen, schuren, bekleding van de gevel en schuttingen. Het bouwt gemakkelijk op en heeft een mooie stoere uitstraling. Het Zweeds rabat hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Verschillende lengtematen

De meeste rabat planken kunnen wij leveren in 3000, 4000 of 5000 millimeter. Deze kunt u bestellen als enkele planken of complete bundels. Wij bezorgen deze door heel Nederland.

Zwart gecoat of zwart geïmpregneerd Douglas Zweeds rabat

In ons assortiment vindt u twee soorten zwart Douglas Zweeds rabat hout. Geïmpregneerd en gecoat. Wanneer de zwarte rabatdelen zijn geïmpregneerd wordt het per lading zwart gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat op de noesten weinig impregneer hecht. U kunt deze plekken met een zwarte beits bijwerken. Bij gecoat hout gaat dit per plank, waardoor de kwaliteit van de verflaag beter is. Het zal daardoor ook langer zwart blijven dan geïmpregneerd hout, waar het na een aantal jaar wat kan vervagen. Daarbij kunnen de houtnerven zichtbaar worden. U kunt het Zweeds rabat hout met zwarte beits eenvoudig weer mooi zwart maken.

Grijs Zweeds rabat Douglas hout

Naast zwart hebben we ook grijs gespoten Zweeds rabat in ons assortiment. Dit proces werkt hetzelfde als bij de zwarte Douglas rabatdelen, alleen dan in het grijs.

Zweeds rabat in verschillende soorten hout

Naast de verschillende opties Zweeds rabat planken hebben we ook soortgelijk hout in ons assortiment. U vindt verschillende soorten vuren rabat in het assortiment. Deze vuren potdekselplanken hebben weer eigen voor- en nadelen, dit kunt u lezen op de productpagina zelf.

Advies nodig?

Weet u niet zeker welke houtsoort voor uw project de beste keuze is? Neem dan contact met ons op! Of u nu rabat zoekt voor een veranda, schutting of gevelbekleding, we helpen u graag aan het juiste Zweeds rabatdeel voor uw klus.

Waarom Houthandeldronten.nl?

Het bestellen bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.
  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.
  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.
  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.
  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.
  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.

Wij bezorgen Douglas rabat hout in heel Nederland

Het bestelde rabat Douglas hout leveren wij door heel Nederland. Rondom Dronten, waar wij zijn gevestigd, hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om het Douglas hout zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten. U kunt dit bij de bestelling eenvoudig aangeven.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €45,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.