Golfplaat op rol

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Golfplaten op rol kopen?

Op zoek naar golfplaten op rol? Wij kunnen verschillende formaten en lengtes vanuit eigen voorraad leveren. U kunt de rollen daardoor snel bezorgd krijgen of, indien gewenst, komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

De golfplaten op rol zijn gemaakt van kunststof polyester, daarbij is het vezel versterkt en goed lichtdoorlatend. Deze polyester plaat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld een uv bestendige laag aanbrengen. Met deze transparante polyester plaat kunt u eenvoudig een schuurtje, carports en nog veel meer mooi afwerken.

Bent u nog opzoek naar schroeven om de golfplaat op rol vast te zetten? Wij raden de schroef met epdm ring aan. Daarmee kunt u de rol bevestigen. Bestel deze gemakkelijk samen met de golfplaat.

Verschillende maten golfplaten op rol

We hebben verschillende maten platen op rol in ons assortiment. Zo zit de juiste er bijna altijd tussen voor een strakke afwerking. We hebben rollen van 200 centimeter tot 400 centimeter. Uiteraard loopt de prijs per m van het product iets op. De polyester golfrol zijn vezel versterkt en goed lichtdoorlatend.

BESTEL EENVOUDIG golfplaat op rol

Bestel eenvoudig de gewenste producten. U kunt wanneer u weet welke producten u wilt kopen deze eenvoudig in uw winkelwagen klikken zodat u de prijs kunt zien. Vervolgens kunt u snel en veilig afrekenen, tijdens het afrekenen kunt u de gewenste verzendmethode invullen de de bijbehorende verzendkosten te zien. Deze zijn gereduceerd voor dorpen en steden in de buurt van Dronten. Daarbuiten leveren wij voor 85 euro of gratis vanaf 1500 euro bestelwaarde.

LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Doordat we de golfplaat op eigen voorraad hebben kunnen we uw bestelling snel afleveren. De levertijd is al vanaf enkele dagen. Onze chauffeur levert door heel Nederland. U kunt er ook voor kiezen om het materiaal af te halen in Dronten.

Wij bezorgen golfplaten op rol in heel Nederland

We bezorgen het bestelde golfplaten door heel Nederland.

De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden.