Vuren houten balken

Filters
13 ProductenPagina 1 van 2
Vuren balk 44x44mm
Vuren balk 44x44mm
€1,35
Vuren balk 44x70mm
Vuren balk 44x70mm
€1,65
Vuren balk 44x95mm
Vuren balk 44x95mm
€2,65
Vuren balk 58x156mm
Vuren balk 58x156mm
€5,65
Vuren balk 70x170mm
Vuren balk 70x170mm
€6,25
Vuren balk 70x195mm
Vuren balk 70x195mm
€8,40
Vuren panlatten 21,5x48mm
Vuren panlatten 21,5x48mm
€0,60
Vuren balk 38x89mm
Vuren balk 38x89mm
€1,50

Scherp geprijsde balken van vurenhout

Op zoek naar goedkope balken van vurenhout? Bij Houthandel Dronten hebben we een groot assortiment kwalitatief goed vuren hout voor scherpe prijzen. We hebben veel verschillende maten vuren balken standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel leveren. Dit doen wij door heel Nederland vanuit onze centrale locatie in Dronten.

Vurenhouten balken online kopen?

Wilt u vurenhout balken kopen? Wij leveren kwalitatief hoogwaardig vurenhout voor een voordelige prijs. U kunt eenvoudig de juiste maten selecteren en de aantallen houten balken die u nodig heeft.

Staat de juiste maat of afmeting van de balk er niet tussen? Neem dan contact met ons op! We bekijken dan de mogelijkheden om deze maat vuren balken voor u te leveren. Vervolgens kunt u veilig online betalen of kiezen om te betalen bij afhalen, dat laatste kan uiteraard alleen als u uw bestelling komt afhalen in onze vestiging in Dronten.

Naast vuren houten balken hebben wij ook vuren planken, latten, schuttingen en ander vuren tuinhout. Ook voor houten balken van een andere houtsoort kunt u bij ons terecht. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Naast een vuren balk vindt u bij ons ook andere houtsoorten:

Voor de bevestiging of bescherming van de vuren balken vindt u bij ons o.a. beits, verf en schroeven. Zo kunt u alles gemakkelijk bij een webshop bestellen.

Verschillende toepassingen voor vuren balken

Vuren balken zijn uitermate geschikt voor veel verschillende projecten als overkappingen, binnenkozijnen of kapconstructies. Vurenhouten balken worden in veel projecten gebruikt. Let wel goed op dat u de juiste vuren balk koopt voor uw project. Heeft u daar vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! We hebben al jarenlange ervaring in de branche en kunnen u daarom voorzien van een goed advies voor uw klus.

Wij bezorgen de vuren balken in heel Nederland

We bezorgen de vuren balken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden.

Waarom Houthandeldronten.nl?

Vuren balken bestellen bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.
  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.
  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.
  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.
  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.
  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.

Groot assortiment balken van vurenhout

We bieden een groot assortiment vurenhout balken aan. Door veel verschillende maten aan te bieden kunt u de perfecte maat selecteren. Naast geschaafd en gedroogde balken bieden wij ook een geïmpregneerde versie aan die geschikt is voor het gebruik buiten. Weet u niet zeker welke variant het meest geschikt is voor uw project? Neem dan contact met ons op, we zetten onze kennis en ervaring graag in voor een goed advies.

Vuren balken van vuren klasse C hout

Verschillende vuren balken in ons vurenhout assortiment zijn vuren klasse C. Hout van deze klasse komt voornamelijk uit Noord-Europa en wordt gekapt in duurzaam geteelde bossen. De vurenhouten balken voldoen aan sterkteklasse C18.

Geïmpregneerde vuren balken kopen?

In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen vuren balken die geïmpregneerd zijn. Wanneer het hout is geïmpregneerd is het vurenhout voorzien van een extra beschermlaag. De geïmpregneerde balken zijn beter bestand tegen de weersinvloeden dan onbehandeld hout. Geïmpregneerd hout wordt beschermd tegen invloeden zoals vocht, zon of schimmel en blijft lang mooi. Of het hout is geïmpregneerd kunt op de betreffende pagina's van de producten lezen.

Geschaafde vuren balken

Ook voor geschaafde vuren balken zit u goed bij Houthandel Dronten. U vindt diverse afmetingen geschaafde vuren balken in onze online houthandel.

U vindt bij ons in het assortiment geen ruwe vuren balken. Heeft u toch ruwe vuren balken nodig? Neem dan contact met ons op. We bekijken dan de mogelijkheden om dit alsnog bij u te leveren.

Advies nodig?

Weet u niet zeker welke vuren balken voor uw project de beste keuze zijn? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag aan het juiste vurenhouten balk voor uw klus.

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.