Hardhout

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Hardhout kopen?

Voor het kopen van hardhout zit u goed bij Houthandel Dronten. Hardhout is afkomstig van loofbomen die langzaam groeien. Hierdoor is het hout erg duurzaam en behoud het lang de mooie uitstraling. De geliefde roodbruine kleur maakt dat het hardhout uw woning of tuin een prachtige uitstraling kan geven.

Verschillende soorten hardhout

We hebben verschillende soorten hardhout in ons assortiment. Zoekt u een type dat niet tussen het huidige assortiment staat? Neem dan contact met ons op. We hebben niet al ons hout op de website staan en kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Hardhouten planken

U vindt bij ons fijnbezaagde hardhouten planken die wordt toegepast als bijvoorbeeld beschoeiingsplank. Deze kunnen wij leveren in een variant van 250cm, 300cm en 400cm.

Hardhouten balken

Wij hebben verschillende balken van hardhout in ons assortiment. Door de duurzaamheid en lange levensduur zijn hardhouten balken geschikt voor o.a. toepassingen in de tuin zoals beschoeiingen. Wij hebben twee verschillende formaten in ons assortiment: 45x70mm en 50x150mm, deze kunnen wij leveren in verschillende lengtes. Op de productpagina kunt u alle opties vinden.

Hardhouten palen

Ook vindt u verschillende (ruwe) hardhouten palen in ons assortiment. Bij de palen bevindt zich aan een kant een punt. Palen van hardhout kenmerken zich door de lange levensduur en slijtvastheid. Wij kunnen de leveren in verschillende formaten en lengtes.

Hardhouten binnendeurkozijnen

Als laatste hebben wij ook een hardhouten deurkozijn in ons assortiment. Het kozijn is wit gegrond met watergedragen grondverf. Het inmetselkozijn kan voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren worden gebruikt.

Hardhout online kopen

U kunt gemakkelijk hardhout online bestellen bij Houthandel Dronten. Doordat we veel hout op voorraad hebben liggen kunnen we dit snel leveren. U kunt eenvoudig uw producten bij elkaar zoeken en veilig betalen via onze website of bij levering. 

Wij bezorgen hardhout in heel Nederland

We bezorgen het bestelde hardhout door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. Ook kunt u ervoor kiezen om het bestelde hardhout af te halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.