Grenen planken

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Grenen planken kopen?

Bij Houthandel Dronten vindt u een groot assortiment grenen planken. Wij hebben veel verschillende soorten planken. Grenen hout heeft een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding wat het een populaire houtsoort maakt. De planken kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen.

Wij bezorgen grenen planken in heel Nederland

We bezorgen het bestelde grenen planken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de planken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Toepassingen van grenen hout

Grenen planken kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt zoals tuinhout. Maar er zijn ook soorten geschikt voor aftimmerwerk. Het is door de robuustheid en bewerkbaarheid erg geschikt als bouwhout. Ook voor schuttingen is grenen een veelgebruikte houtsoort.

Groot assortiment grenen planken

In het assortiment vindt u verschillende soorten planken van grenenhout

Grenen schuttingplanken

Schuttingplanken van grenenhout zijn een ideale uitkomst wanneer u een paar planken wilt vervangen van uw schutting. Het is dan niet nodig om gelijk het hele schutting te vervangen. De planken zijn leverbaar in verschillende maten, deze kunt u bij het product op de productpagina zien. Mocht het wel nodig zijn om een heel schuttingdeel te vervangen dan hebben we ook hele schuttingdelen van grenenhout in ons assortiment. Ook die zijn leverbaar in verschillende soorten en maten.

Grenen afdekkappen

Ook voor grenen afdekkappen voor schuttingen zit u goed. Wij hebben verschillende soorten en kleuren in ons assortiment van grenen hout. Zo kunt u uw nieuwe grenen schutting weer helemaal compleet maken.

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken zijn ideaal voor het maken van een terras. Bovendien is grenenhout een voordelige optie. Bij ons vindt u enkelzijdig geprofileerde planken van 300cm, 400cm en 500cm.