Plaatmateriaal kopen?

U vindt bij Houthandel Dronten een ruime keuze aan houten plaatmateriaal. Elk type met eigen voor- en nadelen. Wij bieden hoge kwaliteit plaatmateriaal voor een scherpe prijs. Zoekt u naar specifiek plaatmateriaal dat niet op de website staat? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken dan of het mogelijk is om dit plaatmateriaal voor u te leveren. Daarbij geven we gelijk op wat de prijs zal zijn. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Wil je nog specifieke informatie over bepaalde soorten plaatmateriaal? Over de toepassing of de geschiktheid voor uw project. Neem contact met ons op via de mail of telefoon met uw vraag, we hebben veel ervaring en zetten die graag in om u te voorzien van een goed advies. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal besteld voor uw klus!

Verschillende soorten plaatmaterialen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten plaatmateriaal. We beschikken over de volgende soorten:

Constructieplaten

Deze platen worden gebruikt bij veel verschillende constructies en is geschikt voor het plaatsen van een plafond of wand of het leggen van vloeren. Constructieplaten zijn dus voor veel verschillende toepassingen te gebruiken.

Multiplex platen

Multiplex platen zijn samengesteld uit verschillende lagen hout, die verlijmd zijn aan elkaar. Hierdoor bestaan er verschillende soorten multiplex plaatmateriaal. Ook deze platen zijn voor veel toepassingen te gebruiken.

MDF platen

MDF, Medium Density Fibreboard, platen zijn geperste platen met een middelharde dichtheid. Het materiaal is goed bewerkbaar. Benieuwd of MDF plaatmateriaal geschikt is voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaatmateriaal op maat gezaagd

Wij hebben de beschikking over een platenzaag zodat wij de platen recht op de door u gewenste maat kunnen zagen. Zo kunt u het plaatmateriaal perfect op maat bestellen en weet u zeker dat u snel verder kunt met uw klus. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Bestel gemakkelijk in onze webshop

Bestel uw houten plaatmateriaal gemakkelijk in onze webshop. Kies eenvoudig de gewenste materialen uit ons assortiment en reken uw bestelling eenvoudig af. U kunt gelijk online betalen of kiezen om dit bij de aflevering te doen.

Wij bezorgen plaatmateriaal in heel Nederland

We bezorgen het bestelde plaatmateriaal door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om het plaatmateriaal zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.