Verzenden & retourneren

Bestellen via de webshop

Na uw bestelling ontvangt u automatisch een email met daarin uw bestelgegevens.
Wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen, u kunt hiervoor zelf in de opmerkingen een voorkeur aangeven. U ontvangt 1 werkdag van tevoren een bericht, daarin staat vermeld welk dagdeel wij komen leveren. 

Afhalen

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of dat u de bestelling af komt halen in Dronten. Bij afhaal krijgt u bericht als het bestelde materiaal voor u klaar ligt.

Bezorgen

Geheel Nederland (m.u.v. van de waddeneilanden en zeeuws vlaanderen) De bezorgkosten worden berekend op basis van het afleveradres. In de plaatsen Dronten en Swifterbant wordt er €15,- transport gerekend. De plaatsen Elburg, Kampen en Lelystad bezorgen wij voor €30,-. En voor Zwolle, Wezep, Hattem, Hattemerbroek en Oldebroek bezorgen wij voor €35,- De rest van de plaatsen bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. 

Extra toeslag

Voor het bezorgen op bijzondere afleveradressen, die door onze chauffeur niet direct te bereiken zijn (bijvoorbeeld door wateroversteekplaatsen), kan een extra toeslag in rekening worden gebracht.

Levering

Uw bestelling wordt op een goed bereikbare plaats direct naast de vrachtwagen gelost door onszelf of een extern transportbedrijf. Voor verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen. Heeft u een voorkeur dat de bestelling op een andere plek gelost moet worden, dan dient u dit ter plekke met de chauffeur te overleggen. Eventuele schades etc. die hierdoor ontstaan is uw risico.

Indien u niet in staat bent om de goederen zelf in ontvangst te nemen, dan wordt hierbij aangenomen dat de levering akkoord is, evt. reclamatie binnen 48 uur. Hiervoor kunt u contact opnemen met Hans van Gelder 038-2022595 of via [email protected]

Retourneren

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via info@houthandeldronten of 038-2022595. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'periode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met ons te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

  • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
  • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
  • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons.