Tuinhout kopen?

U kunt gemakkelijk tuinhout online bestellen in onze webshop. Houthandel Dronten is de webshop voor particulieren. Wij leveren door heel Nederland, zo hoeft u niet om te kijken naar het vervoer van het hout. U kunt zelfs een voorkeursdatum aangeven voor het leveren, hier proberen we in onze planning rekening mee te houden. Komt u het liever zelf afhalen? Dan is ook mogelijk! Dan krijgt u bericht wanneer het klaar ligt.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

En nog veel meer hout voor in de tuin. Zoekt u iets wat niet in ons uitgebreide assortiment zit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden bekijken om het voor u te bestellen. Zo zit u goed voor de aankoop van tuinhout bij Houthandel Dronten. De groothandel in hout voor de particulier. We bezorgen het tuinhout door heel Nederland. Waarbij we boven een orderbedrag van €2000,- franco leveren. Haalt u uw bestelling liever zelf af? Ook dat is mogelijk, u krijgt bericht wanneer uw bestelling klaar staat.

Groot assortiment tuinhout

Wij hebben een groot assortiment tuinhout. Zo kunt u voor bijna al uw projecten terecht bij houthandel Dronten. U vindt bij ons bijvoorbeeld verschillende soorten palen, balken en planken. Ook hebben wij verschillende tuinschermen, schutting planken en complete schuttingdelen in ons assortiment. Dat bieden wij aan in verschillende houtsoorten zoals douglas hout, vuren hout, grenen hout, hardhout en thermohout.

Tuinhout is te gebruiken voor vele projecten. Van het maken en plaatsen van een schutting voor de privacy tot het bouwen van een blokhut voor opslagruimte of een lekkere zitplek. Ook voor het maken van veranda’s of tuinmeubels is tuinhout onmisbaar. Bij houthandel Dronten hebben we tuinhout van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.

Weet u niet zeker wat het beste tuinhout is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op, we zetten onze kennis graag in om u te voorzien van een goed advies. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de mail, telefoon of door langs te komen in onze vestiging.

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.