Douglas deuren met kozijn en Douglas raam met kozijn

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Douglas deuren met kozijn

Onze Douglas deuren zijn inclusief een kozijn en zijn enkel opgeklampte deuren. Deze deuren kunnen zowel links als rechtsdraaiend worden gebruikt. Deze stevige deuren gaan jaren mee. We kunnen deze deuren leveren in twee maten 93x195 cm en 78x195 cm. Bent u opzoek naar een andere maat? Neem dan contact met ons op! We kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Douglas ramen met kozijn

Het Douglas raam met kozijn in ons assortiment heeft een afmeting van 81,2x64,2 cm (raam) en 94,6x77,6 cm (kozijn). Het wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk met 2 soorten roedes. Zo heeft u gelijk alles om het raam te plaatsen en kunt u kiezen uit welke soort roede u het meest geschikt vindt.

Wij bezorgen in heel Nederland

We bezorgen het bestelde hout door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden.

Douglas deuren en kozijnen bestel je gemakkelijk bij Houthandel Dronten

Voor Douglas deuren met kozijn van hoogwaardige kwaliteit zit u goed bij houthandel Dronten. We hebben al jarenlang ervaring in de branche en zetten dat graag in om u te helpen.