Epdm folie dak pakket

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
EPDM folie pakket 300cm
EPDM folie pakket 300cm
€0,00
EPDM folie pakket 375cm
EPDM folie pakket 375cm
€0,00
EPDM folie pakket 450cm
EPDM folie pakket 450cm
€0,00
EPDM folie pakket 600cm
EPDM folie pakket 600cm
€0,00
EPDM folie pakket 750cm
EPDM folie pakket 750cm
€0,00

Voordelig en kwalitatief top EPDM dak folie kopen in standaard pakketen waarbij u weinig snij verlies heeft? Bestel eenvoudig goedkoop Tytane EPDM dak folie tegen een scherpe prijs.

EPDM folie kopen tegen een scherpe prijs? Kies dan voor een EPDM Pakket! EPDM dakbedekking gaat lang mee en u kunt EPDM zelf eenvoudig aanbrengen op uw platte dak. Bestel bij ons goedkoop EPDM folie met dikte van 1 mm. U kunt onderstaande EPDM dakbedekking rechtstreeks verlijmen op uw dak met de bijgeleverde EPDM lijm. In tegenstelling tot ander EPDM zijn een voorbehandeling en primers dus niet nodig. Dit scheelt in de uiteindelijke kosten en prijs per m2 van uw EPDM dak. Op zoek naar de beste EPDM dakbedekking? Tytane EPDM dakbedekking is ideaal voor een schuur of overkapping en gaat lang mee. 

Wat zit er in dit pakket en is dit compleet?

Dit is inderdaad een compleet pakket. In het pakket zit een rol EPDM folie, lijm voor de bodem, contactlijm voor de opstand en de afvoer, Kit om de afvoernaad en de daktrim te kitten, een afvoer in een onder of zij-uitloop en een handleiding. EPDM dakbedekking kopen voor uw dak? Dit EPDM is toepasbaar als EPDM dakbedekking op maat voor bijvoorbeeld een schuur, carport of andere overkapping met plat dak. Dit scheelt in de kosten omdat u het aantal EPDM reststukken en restanten minimaliseert. Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit Tytane EPDM dakbedekking, die u eenvoudig zelf kunt aanbrengen op uw platte dak.

EPDM pakket

Breedte: Pakket 300cm | Pakket 375cm | Pakket 450cm | Pakket 600cm | Pakket 750cm