Houten gevelbekleding en rabatdelen

Filters
16 ProductenPagina 1 van 2

Houten gevelbekleding bestellen?

Op zoek naar houten gevelbekleding? Bij Houthandel Dronten hebben we veel verschillende soorten wandbekleding. Daarnaast leveren wij ook de benodigde materialen voor de bevestiging van de gevelbeplating. Deze bieden we tegen scherpe tarieven aan. Bekijk hieronder al onze gevelbekleding. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij leveren houten gevelbekleding in heel Nederland

De bestelde houten gevelbekleding kunnen we leveren door heel Nederland. Hiervoor rekenen we een vast tarief van €85,-, rondom Dronten hanteren we gereduceerde tarieven. Vanaf €1500,- leveren wij franco. We kunnen in sommige gevallen hiervan afwijken. Neem daarvoor gerust contact met ons op. U bent ook welkom om de bestelde artikelen af te halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €455,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

De voordelen van houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding zien we steeds vaker terug in het straatbeeld. En niet zonder reden. Het gebruik van dit type gevelbekleding heeft vele voordelen:

Veel verschillende soorten

Het is verkrijgbaar in veel verschillende soorten houten, waardoor het type met de voordelen en uitstraling dat het beste past bij uw wensen en woning er vaak tussen zit. Ook is het mogelijk om zwarte houten gevelbekleding te bestellen.

Natuurlijke uitstraling

Het hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw woning. Afhankelijk van het type hout of profiel kan er daarnaast ook bijvoorbeeld een luxe uitstraling worden gerealiseerd.

Eenvoudig te monteren

Houten gevelbekleding is gemakkelijk te monteren en bij schade eenvoudig te herstellen. Dat maakt dat gevelbekleding van hout een goedkopere optie in vergelijk met andere soorten gevelbekleding.

Isolerende eigenschappen

Houten gevelbekleding heeft daarbij ook nog isolerende eigenschappen. De warmte blijft beter binnen in uw woning, wat u weer kan schelen in de kosten. Zeker in de tijden met hoge energieprijzen.

Bescherming tegen het weer

Gevelbekleding beschermd een woning tegen weersinvloeden als regen, sneeuw en de wind. Hierdoor heeft u minder onderhoud aan uw woning.

Duurzame gevelbekleding

Het is een duurzame en verantwoorde keuze.

Lange levensduur

Houten gevelbekleding heeft een lange levensduur, uiteraard is dit afhankelijk van het type hout, maar ook het onderhoud. Het kan tot wel 25 jaar mee gaan. Zo heeft u jarenlang plezier van uw gevelbekleding.

Veel verschillende soorten gevelbekleding

Er zijn veel verschillende types houten gevelbekleding. Elke houtsoort heeft eigen voor- en nadelen. Bij houthandeldronten vindt u de volgende soorten houten gevelbekleding.

Rhombus gevelbekleding

Rhombus gevelbekleding is hout met een rhombusprofiel dat vaak in horizontale banen gebruikt wordt. Het voordeel van een rhombusprofiel is dat het erg goed ventileert. Er zit ruimte tussen de latten wat zorgt voor een goede ventilatie van de ondergrond. Het is een erg populaire gevelbekleding en geeft een luxe uitstraling.

Zweeds rabat gevelbekleding

Zweeds rabat gevelhout is een goede keuze voor veel verschillende toepassingen. Het geeft een strakke afwerking aan uw gevel. Het is vooral geschikt voor horizontale banen, deze kun gemakkelijk op elkaar gezet worden door het profiel van de planken. Deze planken worden ook wel potdekselplanken genoemd. Daarbij voert dit type gevelbekleding water gemakkelijk en goed af. Het is leverbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, bijvoorbeeld vurenhout, Red Class, grenen hout of douglas hout. Zo heeft u veel keuze. Zweeds rabat hout wordt naast gevels veel gebruikt op schuurtjes en overkappingen vanwege de uitstraling van het hout.

Deens rabat gevelbekleding

Deens rabat gevelbekleding, ook wel triple profiel genoemd, zorgt voor een moderne uitstraling. Het hout bestaat uit drie banen en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden voor uw gevel. Net als bij zweeds rabat kunnen de planken door het profiel gemakkelijk over elkaar heen of naast elkaar worden gemonteerd. Dit type profiel is erg in opkomst en aan het stijgen in populariteit.

Zwarte houten gevelbekleding

Bent u op zoek naar zwarte gevelbekleding? Wij kunnen Zweeds rabat gevelbekleding leveren in een zwarte kleur. Wij hebben zowel zwarte geïmpregneerd als zwart gecoate planken. We kunnen de zwarte gevelbekleding zowel leveren als douglas en vuren hout.

Verschil tussen gecoate of geïmpregneerde planken

Bij geïmpregneerde planken wordt het per vracht zwart gemaakt. Bij gecoat wordt dit per plank gespoten. De verflaag is daardoor bij gecoat van betere kwaliteit en zal ook langer netjes blijven, hierdoor heeft de zwarte kleur een lange levensduur. Bij geïmpregneerd hout kan de zwarte kleur na een aantal jaar iets minder worden en kan de houtnerf daardoor zichtbaar worden. Heeft u vragen over zwarte gevelbekleding? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

De gevelbekleding bevestigen? Wij hebben ook de juiste bouwmaterialen

Ook voor het bevestigen van de gevelbekleding vindt u bij ons een ruime keuze aan materiaal. U kunt alles rondom de gevelbekleding in een keer bestellen. Alles wordt dan ook in een keer geleverd zodat u meteen aan de slag kunt.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op

Heb je nog advies nodig over gevelbekleding of gevelbekleding bevestigen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van een goed advies.