Constructieplaten

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
OSB 3 18mm
OSB 3 18mm
€13,95
Osb plaat 9mm
Osb plaat 9mm
€15,50
Spaanplaat 12mm 244x59cm
Spaanplaat 12mm 244x59cm
€16,00

Constructieplaten voor een scherpe prijs

In ons assortiment vindt u verschillende soorten constructieplaten waaronder OSB platen en Underlayment platen. Wij bieden dit aan tegen scherpe prijzen.

Naast de scherpe prijzen zorgen wij ook voor een snelle levering van uw producten. Stop de producten eenvoudig in uw winkelwagen en reken veilig af. Tijdens het afrekenen kunt u eenvoudig aangeven wat uw voorkeur is voor de levering van uw constructie plaat. Daar kunnen wij dan rekening mee houden. Zo heeft u de constructie platen precies op het juiste moment geleverd om uw project te realiseren.

Verschillende soorten constructieplaten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten constructieplaten. Elke heeft eigen voor- en nadelen en eigen toepassingen. Hieronder lichten we de verschillende types constructie plaat kort uit. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Underlayment platen

Ook voor underlayment platen zit u goed bij Houthandel Dronten. We hebben zowel Elliottis pine als Radiata pine underlayment platen 18 mm. De Radiata pine plaat wordt vaak voor dakbeschot of vloeren gebruikt die in het zicht komen. Wilt u een underlayment plaat in een andere maat? Geef dat dan gerust aan, we kunnen de plaat dan op maat zagen.

OSB platen

We hebben twee soorten OSB platen in ons assortiment, 9mm en 18mm. Bent u op zoek naar een andere dikte? Neem dan contact op, dan kunnen we bekijken of we die voor u kunnen regelen. Niet al onze producten staan vermeld op de website.

OSB platen, ook wel eens vlokkenplaten genoemd, worden veelal gebruikt voor vloeren of dakbeschot. Door onze eigen voorraad kunnen we deze platen snel leveren of kunt u ze snel komen afhalen.

Spaanplaten

In ons assortiment vindt u voordelige en lichte spaanplaten van 12mm met veer en groef. Deze vloerplaten zijn ook geschikt om te gebruiken als wandbekleding, bijvoorbeeld achter gipsplaten.

Ander plaatmateriaal ook mogelijk

Bent u op zoek naar plaatmateriaal wat niet op onze website vermeld staat? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan de mogelijkheden bekijken om dit alsnog te leveren met de prijs. Bijvoorbeeld wanneer u underlayment plaat fins vuren zoekt of een underlayment plaat van andere materiaal. We staan u graag te woord!

Plaatmateriaal op maat gezaagd

Wij hebben de beschikking over een platenzaag zodat wij de constructie plaat recht op de door u gewenste maat kunnen zagen. Zo kunt u het plaatmateriaal perfect op maat bestellen en weet u zeker dat u snel verder kunt met uw klus. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Wij bezorgen constructieplaten in heel Nederland

We bezorgen de bestelde constructie platen door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de panelen zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.