MDF platen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
MDF  gegrond 18mm
MDF gegrond 18mm
€68,00
MDF  gegrond 9mm
MDF gegrond 9mm
€47,50
MDF  gegrond 12mm
MDF gegrond 12mm
€54,80

Voordelige MDF wit gegronde platen kopen?

In ons assortiment vindt u meerdere MDF, medium density fibreboard, platen. We bieden hoge kwaliteit MDF panelen aan in 9mm, 12mm en 18mm dikte. De platen zijn tweezijdig wit gegrond en hebben een afmeting van 2440x1220mm. De platen zijn opgebouwd uit houtvezels die door kunsthars zijn verbonden. De platen worden veel gebruikt voor toepassingen binnenshuis en zijn uitermate geschikt voor de doe-het-zelver.

MDF 18mm gegrond

De 18mm wit gegrond MDF platen zijn de dikste in ons assortiment. Deze dikte wordt gebruikt voor de stevigere toepassingen zoals deuren of kasten. Door de dikte is dit ook de duurste variant in ons assortiment.

MDF 12mm gegrond

De 12mm MDF plaat wit gerond is de middelste dikte. Dit type paneel wordt veelal gebruikt voor projecten binnenshuis als wandbekleding of in meubels.

MDF 9mm gegrond

De 9mm MDF platen wit gegrond zijn de dunste in het assortiment. Deze platen zijn minder dik en daarmee ook minder stevig dan de andere varianten. Het wordt daardoor meer gebruikt voor toepassingen die niet zo stevig hoeven te zijn als bij bovenstaande diktes. Het is de goedkoopste variant.

Staat het door u gewenste product er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we bekijken dan de mogelijkheden om de platen alsnog te leveren.

Verven van een MDF gegrond plaat

Een MDF gegrond plaat is gemakkelijk te voorzien van verf. Door de voorbewerking van deze platen wordt de verf minder opgezogen door de plaat. Hierdoor heb je minder verf nodig. Let daarbij wel op dat de zijkanten nog wel verf opzuigen.

Op maat gezaagde MDF panelen

Wij hebben de beschikking over een platenzaag zodat wij de platen recht op de door u gewenste maat kunnen zagen. Zo kunt u de MDF panelen precies in de juiste maat bestellen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Advies over MDF platen?

Weet u nog niet precies welk type MDF paneel in uw situatie het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben veel ervaring in de houtbranche en kunnen u helpen met een goed en gericht advies. Zo weet u zeker dat u het juiste hout besteld voor uw project.

Wij bezorgen MDF platen in heel Nederland

We bezorgen de bestelde MDF platen door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de mdf panelen zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.