Gevelbekleding rhombus profiel plank

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Rhombus gevelbekleding kopen?

Op zoek naar gevelbekleding met rhombusprofiel? Bij Houthandel Dronten vindt u verschillende soorten scherp geprijsde rhombus gevelbekleding. Wij kunnen leveren uit eigen voorraad waardoor u het bestelde hout snel in huis hebt.

Wij leveren rhombus gevelbekleding in heel Nederland

Wij leveren de rhombus gevelbekleding uit eigen voorraad in heel Nederland. Dit doen wij voor een vast tarief van €85,- en vanaf €2000,- leveren wij franco. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven. U bent ook van harte welkom om uw bestelling af te halen bij onze vestiging in Dronten. U kunt dit gemakkelijk in het bestelproces aangeven. U krijgt dan van ons bericht wanneer uw bestelling klaar ligt om af te halen. Omdat wij kunnen leveren uit eigen voorraad is dat vaak binnen een werkdag. Zo kunt u snel beginnen aan of verder met uw project.

Weet u nog niet precies welk type hout met rhombus profiel het beste bij uw project past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag.

Wat is een rhombus profiel?

Een rhombusprofiel is een speciaal profiel van het hout. Dit profiel kan bij verschillende houtsoorten voorkomen zoals Vuren of Douglas hout. Hout met een rhombusprofiel is verkrijgbaar in drie verschillende soorten profielen:

Het enkele rhombusprofiel

Een rhombusprofiel kunt u het beste zien als een ruit. Het type is erg geschikt als open gevelbekleding.

Het dubbele rhombusprofiel

Het dubbele rhombusprofiel is eigenlijk niet meer dan twee keer het enkele profiel, maar dan verbonden op een plank. De delen van dit profiel zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk in elkaar vallen. Dat maakt dat het geheel goed kan afsluiten en gemakkelijk te monteren is. Zo komt er geen ongedierte achter door de dichte veer en groef.

Een triple rhombusprofiel

Een triple rhombusprofiel, ook wel deens rabat genoemd, is bijna hetzelfde als een dubbel profiel. Het verschil is dat er een extra blokje in het profiel is toegevoegd. Ook dit profiel sluit goed af en is gemakkelijk te monteren. Het is uitermate geschikt voor wand constructies bij overkappingen en gevelbekleding voor uw woning. Het geeft een speels uiterlijk aan uw woning of overkapping.

Het rhombusprofiel is erg populair voor gevelbekleding vanwege de luxe uitstraling die hout met dit profiel geeft.

Wat zijn de voordelen van gevelbekleding met een rhombus profiel?

Hout met een rhombusprofiel heeft verschillende voordelen als gevelbekleding:

  • Het hout kan goed ventileren, dit zorgt voor een langere levensduur van uw gevel.
  • Het water loopt door het rhombusprofiel goed af.
  • Door het profiel is het hout goed te stapelen waardoor het goed afsluit.
  • Het gesloten profiel van dubbel en triple rhombus is water- en winddicht.
  • Het hout heeft een luxe uitstraling.

Advies op maat van de specialist

Twijfelt u nog over welk type hout u nodig heeft voor gevelbekleding met rhombus profiel? Of weet u niet zeker hoeveel rhombus planken u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben al jaren ervaring in de branche en zetten onze kennis graag in om u te voorzien van een goed advies. Zo weet u zeker dat u voor uw situatie de beste keuze maakt. Onze specialisten zijn zowel via de mail als via de telefoon te bereiken.

Waarom rhombus planken bestellen bij houthandel Dronten?

Bij houthandeldronten vindt u een groot aanbod rhombus gevelbekleding. Wij leveren ons hout uit eigen voorraad, daardoor kunnen wij het hout snel leveren of kunt u het snel afhalen. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen voor het hout. Zo betaald u nooit teveel. Bestel eenvoudig het gewenste hout in onze webshop, heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!