Rhombus profiel - Deens rabat

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Goedkope levering door heel Nederland

Wij leveren rhombus profielen in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt de planken ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel planken met rhombus profielen kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Verschillende rhombus profielen

U vindt bij ons in het assortiment verschillende soorten rhombus zowel planken met een dubbel als een triple rhombus profiel.

Het dubbele rhombusprofiel

Het dubbele rhombusprofiel is eigenlijk niet meer dan twee keer het enkele ruitvormig profiel, maar dan verbonden op een plank. De delen van dit profiel zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk in elkaar vallen. Dat maakt dat het geheel goed kan afsluiten en gemakkelijk te monteren is. Zo komt er geen ongedierte achter door de dichte veer en groef.

Een triple rhombusprofiel

Een triple rhombusprofiel, ook wel deens rabat genoemd, is bijna hetzelfde als een dubbel profiel. Het verschil is dat er een extra blokje in het profiel is toegevoegd. Ook dit profiel sluit goed af en is gemakkelijk te monteren. Het is uitermate geschikt voor wand constructies bij overkappingen en gevelbekleding voor uw woning. Het geeft een speels uiterlijk aan uw woning of overkapping.

Rhombus gevelbekleding

Rhombus planken zijn erg populair voor gevelbekleding vanwege de luxe uitstraling die het hout geeft. Door de uitstekende afwatering en de opbouw zorgt het hout ervoor dat het achterliggende materiaal goed ventileert. Daardoor is Rhombus gevelbekleding veel gebruikt op gevels. Het kan ook mooi gebruikt worden als houten gevelbekleding of voor schuttingen. De Rhombus delen kunt u gemakkelijk op of naast elkaar plaatsen.

Douglas hout rhombus planken

In ons assortiment hebben wij verschillende houtsoorten zoals Douglas houten rhombus planken. Deze rhombus delen van Douglas hout kunnen wij zowel met een dubbel als triple profiel leveren. Rhombus Douglas hout profiel planken worden veel gebruikt voor overkappingen maar kan ook prima als schutting gebruikt worden. Het is ook mogelijk om deze planken zwart te laten spuiten. Het hout geeft een mooie warme uitstraling aan uw gevel.

Thermohout rhombus planken

Naast Douglas rhombus kunnen wij ook thermohout leveren. Door de thermo behandeling is het vuren hout van duurzaamheidsklasse 4/5 naar 2 gegaan. U kunt het hout zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Thermohout Vuren is het milieuvriendelijk alternatief voor dure houtsoorten. De verwachte levensduur van thermohout in vuren is 30 jaar wanneer het boven de grond wordt gebruikt. Dat maakt het een prachtige houtsoort met een lange levensduur wanneer u ermee uw gevel bekleed. Dat maakt het een ideale toepassing om bijvoorbeend een huis of schuur mee te bekleden.

Waarom rhombus hout kopen bij Houthandel Dronten

Een rhombus plank of planken bestellen bij Houthandel Dronten heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.

  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.

  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.

  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.

  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.

  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.

Wij bezorgen hout met een rhombus profiel in heel Nederland

We bezorgen de bestelde hout met rhombus profiel door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de Douglas balken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.