Tuindeco

Filters
61 ProductenPagina 1 van 6
Al ruim 30 jaar levert Tuindeco een groot assortiment tuinproducten. In die periode zijn wij uitgegroeid tot een internationale groothandel met een wereldwijd netwerk van dealers. Tuindeco is een voorraadhoudende groothandel in tuinhout en aanverwante producten. Ons assortiment bevat producten zoals tuinhout, blokhutten, tuinschermen, betonproducten, overkappingen, speeltoestellen, sauna’s, tuinmeubelen en meer.
Tuindeco onderscheidt zich in de markt door het streven om minimaal 95% van het assortiment continue op voorraad te hebben. Onze dealers kunnen efficiënt gebruik maken van deze grote voorraadpositie. Hierdoor kunnen zij wél een uitgebreid assortiment aanbieden aan de consument, zonder zelf groot voorraadhoudend te zijn.
Tuindeco heeft zich ontwikkeld tot een logistieke organisatie die dealers in staat stelt om snel en betrouwbaar te kunnen leveren aan de eindklant. Wij zoeken continu naar nieuwe ideeën en streven ernaar om dealers te helpen processen te versnellen en te verbeteren door het beschikbaar stellen van kennis en systemen. 
Elk jaar presenteren wij u onze ruim 400 pagina’s tellende full colour catalogus. Deze wordt ieder jaar in 4 talen met een oplage van 150.000 exemplaren gedrukt en verspreid.