Terug

  • de Hunze 3 | 8253 PX | Dronten
  • Geopend op werkdagen van 08:00 tot 16:30
  • Bel of mail voor meer informatie

Tuindeco (5)

Filters

Al ruim 30 jaar levert Tuindeco een groot assortiment tuinproducten. In die periode zijn wij uitgegroeid tot een internationale groothandel met een wereldwijd netwerk van dealers. Tuindeco is een voorraadhoudende groothandel in tuinhout en aanverwante producten. Ons assortiment bevat producten zoals tuinhout, blokhutten, tuinschermen, betonproducten, overkappingen, speeltoestellen, sauna’s, tuinmeubelen en meer.
Tuindeco onderscheidt zich in de markt door het streven om minimaal 95% van het assortiment continue op voorraad te hebben. Onze dealers kunnen efficiënt gebruik maken van deze grote voorraadpositie. Hierdoor kunnen zij wél een uitgebreid assortiment aanbieden aan de consument, zonder zelf groot voorraadhoudend te zijn.
Tuindeco heeft zich ontwikkeld tot een logistieke organisatie die dealers in staat stelt om snel en betrouwbaar te kunnen leveren aan de eindklant. Wij zoeken continu naar nieuwe ideeën en streven ernaar om dealers te helpen processen te versnellen en te verbeteren door het beschikbaar stellen van kennis en systemen. 
Elk jaar presenteren wij u onze ruim 400 pagina’s tellende full colour catalogus. Deze wordt ieder jaar in 4 talen met een oplage van 150.000 exemplaren gedrukt en verspreid. 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »