Zwarte schuttingdelen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar zwarte schuttingdelen? Bij Houthandel Dronten vindt u alles voor een zwarte schutting, waaronder zwarte schermen. Bekijk hieronder de verschillende opties.

Verschillende schuttingdelen voor zwarte schuttingen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten zwarte schuttingplanken. Wij bieden zowel grenen hout, vuren hout als douglas hout aan. Douglas- en grenen hout hebben bepaalde eigenschappen die deze optie geschikt kunnen maken voor uw schutting.

Bent u op zoek naar een horizontale zwarte schutting? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we voor u bekijken of we de horizontale schutting kunnen leveren. Uiteraard krijgt u dan vooraf een prijsopgaaf te horen. We kunnen de meeste u in de meeste producten voorzien.

Gecoat en geïmpregneerde zwarte schuttingen

De diepzwarte kleur kunnen de schuttingen krijgen op twee manier, gecoat of geïmpregneerd. In ons assortiment vindt u twee soorten gekleurde producten. Geïmpregneerd en gecoat.

Geïmpregneerde zwarte schuttingdelen

Wanneer de zwarte rabatdelen zijn geïmpregneerd wordt het per lading zwart gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat op de noesten weinig impregneer hecht. U kunt deze plekken met een zwarte beits bijwerken.

Gecoate zwarte schuttingdelen

Bij gecoat hout gaat dit per plank, waardoor de kwaliteit van de verflaag beter is. Het zal daardoor ook langer zwart blijven dan geïmpregneerd hout, waar het na een aantal jaar wat kan vervagen. Daarbij kunnen de houtnerven zichtbaar worden. U kunt het Zweeds rabat hout met zwarte beits eenvoudig weer mooi zwart maken. Voor gekleurd hout dat scheuren of lichte plekken ontwikkelt, raden wij aan om Remmers verf te gebruiken om deze imperfecties bij te werken. Remmers verf kunt u eenvoudig bijbestellen, wel raden we aan om dit niet gelijk aan te brengen maar even te wachten.

Zwarte schuttingdelen door heel Nederland geleverd

Het bestelde hout leveren wij door heel Nederland. Rondom Dronten, waar wij zijn gevestigd, hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €1500,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om het gekleurde hout zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten. U kunt dit bij de bestelling eenvoudig aangeven.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €45,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout voor uw nieuwe schutting snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

WAAROM HOUTHANDELDRONTEN.NL?

Het bestellen bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren.

  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we inzitten om alleen kwalitatief goed hout te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.

  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.

  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.

  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.

  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.