Zweeds rabat hout - Potdeksel

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar Zweeds rabat? Bij Houthandel Dronten hebben we een groot assortiment Zweeds rabat, ook wel potdekselplanken genoemd. Door onze eigen voorraad kunnen we de Zweedse rabatdelen ook snel leveren. Bekijk hieronder het complete assortiment.

Zweeds rabat kopen?

Bestel eenvoudig Zweeds rabat, ook wel potdekselplanken genoemd, bij Houthandel Dronten. U bent bij ons verzekerd van kwalitatief goed hout. Door onze jarenlange ervaring weten we wat goed hout is, is het hout niet van hoge kwaliteit bieden wij het niet aan.

GOEDKOPE LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Toepassingen van Zweeds rabat

Zweedse rabat planken worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Het wordt voornamelijk gebruikt in schuttingen, schuren, overkappingen of als bekleding voor de gevel. Het hout is vanaf het onderste zweeds rabatdeel makkelijk te stapelen en geeft een stoere en luxe uitstraling. Dat de Zweedse rabatdelen makkelijk kunnen stapelen maakt bijvoorbeeld een Zweeds rabat schutting of gevelbekleding van Zweeds rabat gemakkelijk te maken. Ook heeft het hout een lange levensduur, dit verschilt uiteraard wel per houtsoort.

Verschillende soorten Zweeds rabat

U vindt bij ons Zweeds rabat in verschillende houtsoorten.

Douglas Zweeds rabat planken

Douglas hout, afkomstig uit Noordwest-Europa, behoort tot de hardste Europese houtsoorten, waardoor het bijzonder geschikt is voor diverse tuinprojecten zoals schuttingen, veranda's, en gevelbekleding. Het hout vertoont uitstekende weerbestendigheid en heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar, welke met behandeling verlengd kan worden. Douglas Zweeds rabat hout is veelzijdig inzetbaar en bijzonder geliefd voor toepassingen zoals tuinhuizen, schuren, gevelbekleding en schuttingen. Douglas hout is eenvoudig te verwerken en straalt een robuuste elegantie uit. Douglas zweeds rabat hout is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Vuren Zweeds rabat

U vind bij ons verschillende planken van vuren Zweeds rabat. Vuren rabat is wat goedkoper dan andere houtsoorten, maar gaat nog steeds lang mee. Wij kunnen Zweeds rabat van deze houtsoort in verschillende kleuren en manier van coaten leveren.

Zwart zweeds rabat planken

Binnen ons assortiment bieden wij twee varianten van zwart Zweeds rabat hout aan: geïmpregneerd en gespoten. Dit gaat over de manier waarop de zwarte potdekselplanken zwart is gemaakt. Dit kan invloed hebben op o.a. de levensduur van de planken. Hieronder leggen we per optie de voor- en nadelen uit van de manier van coaten voor zwarte rabatdelen. Zodat u weloverwogen een keuze kunt maken voor zwart Zweeds rabat.

Zwart gespoten rabatdelen

In het geval van gecoat Zweeds rabat wordt de kleur per plank aangebracht, wat resulteert in een betere kwaliteit van de verflaag. Hierdoor behoudt het hout zijn zwarte kleur langer dan geïmpregneerd hout, dat na verloop van tijd kan vervagen en waarbij houtnerven zichtbaar kunnen worden. Het is eenvoudig om Zweeds rabat hout met zwarte beits opnieuw mooi zwart te maken.

Zwart geimpregneerde rabatdelen

Bij geïmpregneerd Zweeds rabat wordt het zwart gemaakt tijdens het impregneren van de lading, wat soms resulteert in minder hechting van impregneermiddel op noesten. Ook wel gedompeld hout genoemd. Deze gebieden kunnen worden bijgewerkt met zwarte beits. Zweeds rabat zwart geïmpregneerde rabatdelen zijn dus iets minder precies dan gespoten planken. Maar u kunt dit waar nodig prima bijwerken.

Waarom Houthandel Dronten voor Zweeds rabat?

Het bestellen van Zweedse rabatplanken hout bij Houthandeldronten.nl heeft verschillende voordelen:

  • Wij leveren de meeste producten uit eigen voorraad, daardoor kunnen we de bestelde producten snel leveren tegen een scherpe prijs.

  • We hebben jarenlange ervaring in de branche die we in zetten om alleen kwalitatief goede potdekselplanken te kopen. Hierdoor weet u zeker dat het hout van hoge kwaliteit is.

  • We hebben een fysieke vestiging in Dronten waar u langs kunt komen om het hout eerst te zien. Ook kunt u uw bestelling snel komen afhalen indien gewenst.

  • Er is geen minimaal bestelbedrag en vanaf €1500,- leveren wij franco.

  • Onder de €1500,- leveren wij tegen aantrekkelijke tarieven.

  • U vindt bij ons een groot assortiment hout en bouwmaterialen.