Bergingen

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Houten tuinkasten

Op zoek naar een houten tuinkast? Bekijk onze tuinkasten van tuindeco. Scherp geprijsd en snel geleverd.

Houten tuinkast bezorgd in heel Nederland

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Verschillende formaten en soorten houten tuinkasten

U vindt bij ons verschillende soorten en formaten tuinkasten van hout. In ons ruime assortiment zit de juiste tuinkast er altijd tussen. Zowel voor een grote als kleine tuin. Wij hebben zowel een hoge- als een lage tuinkast. Met een ruim assortiment vindt u eenvoudig een houten tuinkast die in uw tuin past. De afmetingen van elke kast vindt u omschreven op de pagina van het product. Daarin staat het formaat omschreven en alle andere belangrijke zaken.

Ook hebben wij bergingen voor de containers, daarmee kunt u de containers in de berging zetten en uit het zicht.

U vindt bij ons geen metalen tuinkasten, voor een metalen tuinkast kunnen we u helaas niet helpen.

Voordelen van houten kasten voor in de tuin

Praktische opbergruimte

Een houten tuinkast is een praktische oplossing voor handige opbergruimte in de tuin. Met een houten tuinkast kunt u tuingereedschap, rondslingerend speelgoed, tuinkussens, kussens, de grasmaaier of andere grote of kleinere spullen eenvoudig opbergen. Hoe groot de tuinkast moet zijn hangt af van welke tuinspullen u erin wilt opbergen. Met een tuinkast houdt u eenvoudig uw tuin netjes.

Natuurlijke uitstraling door geïmpregneerd vuren hout

Het hout geeft de tuinkast ook een mooie natuurlijke uitstraling met een lange levensduur door geïmpregneerd hout. Het hout is een perfecte oplossing voor de uitstraling in uw tuin. Wij bieden de houten tuinkasten niet aan in verschillende houtsoorten. De kasten zijn allemaal gemaakt van geïmpregneerd vuren hout.

Eenvoudig in elkaar te zetten

De houten tuinkast wordt geleverd als een bouwpakket. U kunt de kast eenvoudig in elkaar zetten met de instructies. Alle bevestigingsmaterialen zijn bij bet pakket in geleverd. Per tuinkast staat dit omschreven in de tekst op de productpagina.