Vlonderplanken

4 ProductenPagina 1 van 1

Houten en geïmpregneerde vlonderplanken kopen

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende soorten vlonderplanken zoals composiet planken, geïmpregneerde vlonderplanken, houten vlonders, lariks douglas hout en terras vlonderplanken. Composiet vlonderplanken, ook wel composiet terrasplanken genoemd zijn bijna helemaal onderhoudsvrij en daarmee een ideale optie voor uw terras. Bekijk hier alle composiet vlonderplanken.

Wij hebben niet standaard hardhouten vlonderplanken en bamboe vlonderplanken in ons assortiment, mocht u dit type willen hebben neem dan contact met ons op! We kunnen dan een offerte op maat bieden voor het hout.

Wat zijn vlonderplanken?

Vlonderplanken zijn planken die vaak een profilering hebben die zorgt voor meer grip. Het wordt veel gebruikt voor vlonders en terrassen en wordt daarom ook wel terrasdelen genoemd. Daarnaast zijn er soorten die ook gebruikt kunnen worden voor het maken van buitenmeubels of als een boei langs uw overkapping. Vlonderplanken zijn gemaakt om bestand te zijn tegen het weer. Hardhouten vlonderplanken hebben een lange levensduur, vaak 20-25 jaar.

Vlonderplanken van verschillende soorten hout

Vlonderplanken zijn er in veel verschillende soorten hout en kleuren. Wij bieden twee verschillende soorten houten vlonderplanken aan.

Douglas vlonderplanken

Douglas is een ideale houtsoort voor een vlonderplank. Het is harde houtsoort met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het hout heeft daarnaast een warme uitstraling. De planken hebben vaak minder onderhoud nodig dan de grenen variant. Het is door de betaalbare prijs en duurzaamheid van de planken een erg populaire keuze voor vlonderplanken.

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken zijn een van de goedkoopste opties voor vlonderplanken. Het hout is namelijk goed beschikbaar en daardoor betaalbaar. Ze hebben een levensduur van ongeveer 10-15 jaar. Dat is een iets minder lange levensduur dan een composiet vlonderplank of hardhouten vlonderplank, maar grenen hout is daarentegen weer iets voordeliger.

Composiet vlonderplanken

U vindt bij ons een ruim assortiment composiet vlonderplanken. De composiet vlonderplanken zijn leverbaar in verschillende kleuren en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. De verschillende soorten planken zijn leverbaar in moderne kleuren tegen een scherpe prijs.

Hardhouten vlonderplanken

U vindt bij ons in het assortiment standaard geen hardhouten vlonders. Bent u toch op zoek naar vlonderplanken van hardhout? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we bekijken of wij de juiste planken voor uw hardhouten terras kunnen leveren. Wel hebben wij een standaard groot assortiment hardhouten planken, bekijk hier onze hardhouten planken.

Wij bezorgen vlonderplanken in heel Nederland

We bezorgen het bestelde vlonderplanken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het . U kunt er ook voor kiezen om de planken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

In de rest van het land bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Bent u op zoek naar producten die u niet in ons assortiment ziet staan, bijvoorbeeld hardhout vlonderplanken of bamboe vlonderplanken? Neem dan contact met ons op! Vaak kunnen wij dit alsnog leveren, contact ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vlonderhout online bestellen

Bestel gemakkelijk vlonderplanken via onze website. U kunt eenvoudig en veilig online afrekenen of ervoor kiezen om bij levering of afhaling te betalen. U kunt daarbij ook een voorkeursdatum voor levering aangeven, dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het leveren van de houten vlonder. U kunt er ook voor kiezen de vlonderplanken bij ons af te halen in Dronten.

Heeft u nog vragen over vlonderplanken? Wij hebben veel kennis over vlonder hout en kunnen u een goed advies geven over de juiste vlonderplanken voor uw project. Dat kunnen wij doen aan de hand van uw wensen en eisen zoals een duurzame vlonderplank, goede ventilatie of de verwachte levensduur. Aan de hand daarvan kunnen we in onze collectie vlonderplanken een prachtige vlonder adviseren. U kunt vervolgens eenvoudig deze vlonderplanken bestellen.