Vlonderplanken

4 ProductenPagina 1 van 1

Wat zijn vlonderplanken?

Vlonderplanken zijn planken die vaak een profilering hebben die zorgt voor meer grip. Het wordt veel gebruikt voor vlonders en terrassen en wordt daarom ook wel terrasdelen genoemd. Daarnaast zijn er soorten die ook gebruikt kunnen worden voor het maken van buitenmeubels of als een boei langs uw overkapping. Vlonderplanken zijn gemaakt om bestand te zijn tegen het weer.

Vlonderplanken van verschillende soorten hout

Vlonderplanken zijn er in veel verschillende soorten hout en kleuren. Wij bieden twee verschillende soorten houten vlonderplanken aan.

Douglas vlonderplanken

Douglas is een ideale houtsoort voor een vlonderplank. Het is harde houtsoort met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het hout heeft daarnaast een warme uitstraling. De planken hebben vaak minder onderhoud nodig dan de grenen variant. Het is door de betaalbare prijs en duurzaamheid van de planken een erg populaire keuze voor vlonderplanken.

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken zijn een van de goedkoopste opties voor vlonderplanken. Het hout is namelijk goed beschikbaar en daardoor betaalbaar. Ze hebben een levensduur van ongeveer 10-15 jaar.

Wij bezorgen vlonderplanken in heel Nederland

We bezorgen het bestelde vlonderplanken door heel Nederland. Rondom Dronten hanteren wij gereduceerde tarieven, voor de rest van het land rekenen we €85,-. Vanaf een orderbedrag van €2000,- leveren wij franco. De levering wordt gedaan door onszelf of door een extern bedrijf. Lees hier alles over het leveren en verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de planken zelf af te komen halen bij onze vestiging in Dronten.

Wij leveren in Dronten, BiddinghuizenSwifterbantLelystadElburg en Kampen tegen een gereduceerd tarief. De rest van de plaatsen in Nederland zoals bijvoorbeeld AlmereEmmeloordHarderwijkUrk en Zwolle bezorgen wij voor €85,- en vanaf €1500,- leveren wij franco. Wij kunnen hier soms nog even van afwijken. Bel of mail voor uw prijs. U kunt het hout ook komen afhalen bij onze vestiging in Dronten.

Veel van onze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u het hout snel afhalen of bezorgd krijgen. Zo kunt u snel beginnen met of verder met uw project.

Vlonderhout online bestellen

Bestel gemakkelijk vlonderplanken via onze website. U kunt eenvoudig en veilig online afrekenen of ervoor kiezen om bij levering of afhaling te betalen. U kunt daarbij ook een voorkeursdatum voor levering aangeven, dan proberen wij daar rekening mee te houden. U kunt er ook voor kiezen de vlonderplanken bij ons af te halen in Dronten.