Terug

Strooizout 25kg

Vanuit voorraad leverbaar

Strooizout 25kg.

€ 9,50

  • Prijzen zijn incl btw
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Eigen voorraad

Productomschrijving

Strooizout 25kg

Voorkom ongelukken en valpartijen met dit professionele strooizout (steenzout). Het heeft een snelle werking en maakt stoep en weg in een handomdraai begaanbaar. Het strooizout is lang effectief tegen gladheid!

 
Prijs per zak 25kg €9,50 incl btw

Productbeschrijving:

Strooizout is een dooimiddel. Het zorgt ervoor dat het vriespunt van water wordt verlaagd. Het zout mengt zich met het aanwezige water (ijs of sneeuw) en vormt zo pekel. Doordat pekel een lager vriespunt heeft dan water, zal dit minder snel bevriezen zodat minder gladheid optreedt. 

Gebruiksaanwijzing:

Giet het strooizout in een droge emmer of bak. Pak steeds een handje zout en strooi het gelijkmatig uit over het oppervlak wat je ijsvrij wilt maken. 

Wanneer strooien:

Om de gevaren van gladheid te voorkomen of weg te werken, kan men op verschillende momenten strooien:

  • Preventief strooien: wanneer de weersverwachtingen slecht worden, kan men preventief strooien om de eerste gladheid tegen te gaan. Als de temperatuur niet al te laag wordt en de neerslag beperkt blijft, is preventief strooien veelal genoeg. Door de gevoelige oppervlaktes preventief te bestrooien, krijgen sneeuw en ijzel minder kans om zich te hechten aan de ondergrond.
  • Curatief strooien: strooien vanaf het ogenblik dat het sneeuwen of ijzelen is begonnen, met als doel om de ondergrond begaanbaar te houden of zo snel mogelijk opnieuw begaanbaar te maken.
  • Repressief strooien: strooien nadat het reeds glad is geworden. Voor toekomstige neerslag werkt dit tevens preventief.

Houthandel Dronten
De Hunze 3
8253 PX Dronten
[email protected]

06-53767750

Verzending

Verzending

Informeer naar de verzendkosten

Meer informatie

Prijzen zijn inclusief btw

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Strooizout 25kg

Strooizout 25kg

€ 9,50

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »